Ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή ο Πάρντο

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο ετοιμάζεται να κάνει κι άλλη μεταγραφή. Ποια η θέση της Τουλούκα για τον Κολομβιανό.

Ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή ο Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται στο Μεξικό με τη φανέλα της Τολούκα. Ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει κάνει μάλιστα 30 συμμετοχές με την ομάδα του στο πρωτάθλημα του Μεξικού και με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων της χώρας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται στο… στόχαστρο της Αμέρικα, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές φήμες για τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και θεωρούν μάλιστα ότι το θέμα έχει… κολλήσει λόγω του κορονοϊό.

«Νομίζω ότι η φιλοσοφία του συλλόγου μας είναι να μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή. Αν εκείνος επιμένει ότι θέλει να φύγει και να πάει να παίξει αλλού είναι κάτι που πρέπει να το σεβαστούμε. Με το ζόρι δεν μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν. Εάν κάποιος θέλει να φύγει πρέπει να καταλάβουμε πως είναι δική του απόφαση», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Τουλούκα, ο Αντόνιο Νέλσον Σίνα.