Όουεν: «Η Λίβερπουλ εξαρτάται από τον Φαν Ντάικ»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης της Λίβερπουλ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάικλ Όουεν. 

Όουεν: «Η Λίβερπουλ εξαρτάται από τον Φαν Ντάικ»

Ο Μάικλ Όουεν κλήθηκε να απαντήσει για τον ποιο θεωρεί ο ίδιος ως τον πολυτιμότερο παίκτη της Λίβερπουλ.

Ο άλλοτε επιθετικός, μεταξύ άλλων και της Λίβερπουλ, μίλησε στο ESPN και υπογράμμισε πως μπορεί η επιθετική τριπλέτα των «Reds» των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο να τραβούν τα φώτα, παρόλα αυτά ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος δήλωσε: «Λοιπόν είναι μια μεγάλη ερώτηση. Η Λίβερπουλ πιθανότατα περνούσε άσχημα για μια χρονική περίοδο και ο Κλοπ είπε: "Δεξιός, κεντρικός αμυντικός και τερματοφύλακας, είναι οι πιο προβληματικοί τομείς για εμάς". Και πήγε και πήρε πιθανώς τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτές τις θέσεις, τον Άλισον και τον Φαν Ντάικ.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός παίκτης; Οι τρεις επιθετικοί τραβούν τα φώτα φυσικά. Οι δύο φουλ μπακ παίρνουν πολλή προσοχή, είναι καταπληκτικοί. Πιθανότατα οι τρεις του κέντρου να απασχολούν λιγότερο. Αλλά πολλοί άνθρωποι τώρα αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει τόσο μεγάλη επιρροή σε αυτή την ομάδα και θα συμφωνήσω με αυτό.

Αλλά αν με ρωτούσατε ποιος παίκτης, από ποιον ένα παίκτη εξαρτάται πιθανότατα η Λίβερπουλ και θα δεν θα μπορούσε να τον χάσει για μία ολόκληρη σεζόν, μάλλον θα έλεγα Βίρτζιλ Φαν Ντάικ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Όουεν.