Χέντερσον: «Γι' αυτό δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον, αποκάλυψε τον λόγο που δεν ζήτησε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, όταν τον αντιμετώπισε για πρώτη φορά στο Καμπ Νόου.

Χέντερσον: «Γι' αυτό δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι»

Η Λίβερπουλ τον περασμένο Μάιο είχε γνωρίσει την βαριά ήττα με 3-0 από την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Οι «Reds» στον επαναληπτικό του Άνφιλντ έκαναν την μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκαν στον τελικό όπου και τελικώς κατέκτησαν το τρόπαιο, όμως ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρώτο ματς του Καμπ Νόου.

Συγκεκριμένα, ο Χέντερσον μιλώντας στην «Daily Mail», υποστήριξε μεταξύ άλλων γιατί δεν θέλησε να ζητήσει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι. Κι αυτό μετά από συζήτηση που είχε με τον Ρόι Κιν:

«Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν μέσα στο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι. Δεν σκέφτεσαι "Θεέ μου, αυτός είναι", αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίζει το παιχνίδι διαφορετικά από ότι όταν τον βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι τόσο γρήγορος. Σκέφτομαι εκείνο το φάουλ του τώρα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έβαλε.

Σας έχω πει πόσο καλός θεωρώ ότι είναι ο Άλισον, αλλά ο Μέσι έβαλε αυτό το σουτ στην μόνη περιοχή που ο Άλι δεν μπορούσε να προστατεύσει. Το χτύπημα, η ακρίβεια, ήταν απολύτως τέλειο.

Αν σκέφτηκα να ζητήσω τη φανέλα του; Όχι. Δεν το σκέφτηκα. Ο Ρόι Κιν μου είχε πει όταν ήμουν στη Σάντερλαντ ότι αν ζητήσεις μια φανέλα κάποιου, φαίνεται σαν να σε φοβίζει.

Όπως αποδείχθηκε, γύρισα σπίτι με τη φανέλα του Λουίς Σουάρες. Ο Λούις είναι καλό παιδί και μου την έδωσε ως μια χειρονομία, ότι είχαμε παίξει μαζί για τη Λίβερπουλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «Reds».