Oπαδοί της Σάλκε απείλησαν τους γονείς του Νούμπελ

Σύμφωνα με την «Bild», οι γονείς του 23χρονου τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νούμπελ απειλήθηκαν από οπαδούς της Σάλκε, όταν η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη από τους «βασιλικούς μπλε».

Oπαδοί της Σάλκε απείλησαν τους γονείς του Νούμπελ

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η «Bild» για τα όσα ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Αλεξάντερ Νούμπελ από την Σάλκε.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «βασιλικούς μπλε» που είχε ισχύ ως το τέλος της εφετινής σεζόν και τον περασμένο Γενάρη έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς.

Όπως όμως ανέφερε σήμερα σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα, οι γονείς του ποδοσφαιριστή απειλήθηκαν από εξαγριωμένους οπαδούς της Σάλκε μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του παίκτη στους Βαυαρούς, οι οποίοι τους επισκέφτηκαν στον τόπο εργασίας τους. Επιπρόσθετα, όπως σημειώνει η «Bild», οι γονείς του αποφάσισαν να φύγουν για ένα διάστημα από την περιοχή για να ξεπεράσουν το σοκ.

Ο Νούμπελ, που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου, αγωνίζεται με τα χρώματα της Σάλκε από το 2015 και στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο έχει πάρει μέρος σε 47 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 45 την τελευταία διετία στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Την εφετινή σεζόν ο 23χρονος πορτιέρο υπερασπίστηκε 23 φορές την εστία των «βασιλικών μπλε».