Πέθανε από ηλεκτροπληξία 21χρονος ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Κάιο Φελίπε Σάντος Σίλβα της βραζιλιάνικης Ιντεπεντέτε έχασε την ζωή του όταν ο χαρταετός του πιάστηκε σε καλώδια υψηλής τάσης.

Πέθανε από ηλεκτροπληξία 21χρονος ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία

Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική οικογένεια της βραζιλιάνικης Ιντεπεντέτε Λιμέιρα, στην είδηση του θανάτου του 21χρονου παίκτη της, Κάιο Φελίπε Σάντος Σίλβα.

Ο σύλλογος, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πως ο ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή, όταν ο χαρταετός του μπλέχτηκε σε ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να πάει ηλεκτροπληξία από την υψηλή τάση.

«Η Ιντεπετιέντε Φούτμπολ Κλαμπ με πόνο και θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, Κάιο Φελίπε. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο Κάιο Φελίπε Σάντος Σίλβα πρόλαβε να αγωνιστεί σε 22 αναμετρήσεις και να πετύχει έξι γκολ με την ομάδα του, πριν οι εγχώριες διοργανώσεις διακοπούν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.