Νικοπολίδης: «Ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει όπως οι Όμπλακ και Έντερσον»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, έπλεξε το εγκώμιο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου της Μπενφίκα και εξέφρασε την άποψή του ότι μπορεί να φτάσει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο στην καριέρα του.

Νικοπολίδης: «Ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει όπως οι Όμπλακ και Έντερσον»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης. Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «O JOGO» εξέφρασε την άποψή του ότι ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας μπορεί να φτάσει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο στην καριέρα του, όπως οι Γιαν Όμπλακ και Έντερσον των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη ωριμότητα, έχει μεγαλώσει πολύ. Έχει την ποιότητα να γίνει όπως ο Όμπλακ και ο Έντερσον, μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος, έχοντας αποκτήσει εμπειρία», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορεί να βελτιωθεί στην Μπενφίκα και να φτάσει ακόμα ψηλότερα, σε κλαμπ μεγαλύτερου επιπέδου. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το πορτογαλικό πρωτάθλημα πολύ καλό, αλλά το να παίζεις στη La Liga ή στην Premier League είναι το κάτι άλλο. Τον βλέπω να παίζει στην Ισπανία ή στην Αγγλία».

Ο 26χρονος Βλαχοδήμος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπενφίκα από το 2018 και στο διάστημα της παρουσίας του στους «αετούς» της Λισαβώνας μετράει 85 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του σε 35 ματς, πριν διακοπεί η σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.