Κέβιν Μπουά: «Οι συμπαίκτες του μαρτύρησαν συμφωνία με Ολυμπιακό»

Η ελβετική ιστοσελίδα Telebasel αναφέρει ότι οι συμπαίκτες του Κέβιν Μπουά μιλάνε για συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Κέβιν Μπουά: «Οι συμπαίκτες του μαρτύρησαν συμφωνία με Ολυμπιακό»

Ο Κέβιν Μπουά βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά για τον Ελβετό εξτρέμ ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες ομάδες, όπως η Μπεσίκτας και η Νυρεμβέργη.

Στην Ελβετία ωστόσο θεωρούν ότι ο 26χρονος άσος είναι πιο κοντά στον Πειραιά παρά στην Κωνσταντινούπολη. Τις πληροφορίες αυτές ήρθε να ενισχύσει σήμερα (29/4) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Telebasel.

Το δημοσίευμα γράφει:

Ο Κέβιν Μπουά είναι απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βασιλεία. Πολλά κλαμπ ανταγωνίζονται για τον εξτρέμ. Η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός φαίνονται οι βασικές υποψήφιες.

Ο πατέρας του Κέβιν, Άνγκελ Μπουά επιβεβαίωσε στα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται με τη Μπεσίκτας. «Αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Κέβιν. Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση»

Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο Ολυμπιακός και η Νυρεμβέργη. Ο πρώτος φαίνεται να έχει το προβάδισμα στο παιχνίδι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Από κύκλους των συμπαικτών του στη Βασιλεία έγινε γνωστό ότι η συμφωνία με τους Έλληνες έχει ήδη επιτευχθεί».