Μπράνκο: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε πρωταθλητής στην Πορτογαλία!»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αναδειχθεί πρωταθλητής στην Πορτογαλία!

Μπράνκο: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε πρωταθλητής στην Πορτογαλία!»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο μίλησε στο κανάλι πορτογαλικού Μέσου στο Youtube για την πανδημία, τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Είπε μεταξύ άλλων:

Για το αν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ εάν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας:

«Φυσικά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει και το Πρωτάθλημα. Δείτε πόσο έχει κοντράρει ο ΠΑΟΚ τη Μπενφίκα στα παιχνίδια που έδωσε στο παρελθόν».

Για την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν:

«Θα είμαι δίκαιος και θα πω ότι η δική μου συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν μικρή γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ είχε μια σπουδαία ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι οπαδοί και η στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Είμαι περήφανος για το νταμπλ, είναι σημαντικό που ήμουν παρών στην κατάκτηση του νταμπλ».

Για το αν ο κορονοϊός αλλάζει και τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ:

«Συζητήσεις γίνονται κάθε δυο μέρες. Δουλεύουμε πολλά θέματα συνεχώς. Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

«Είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο. Έχει χρήματα αλλά και όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης»

Για το αν πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών λόγω κορονοϊού:

«Αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας νομίζω ότι αν πρέπει να τεθεί θέμα συζήτησης στις ομάδες αυτό πρέπει να αφορά τα υψηλά συμβόλαια. Οι οικονομικά ισχυρές ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές περιόδους θεωρώ πως ίσως αυτή του Δεκεμβρίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για τους συλλόγους και όχι αυτή του καλοκαιριού».