Πατέρας Ιγκουαΐν: «Ο Γκονζάλο θα μείνει στην Γιουβέντους»

Ο πατέρας του Γκονζάλο Ιγουαΐν, Χόρχε, ξεκαθάρισε ότι ο γιος του θα παραμείνει στην Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν, κόντρα στις φήμες περί αποχώρησής του από τους «μπιανκονέρι».

Πατέρας Ιγκουαΐν: «Ο Γκονζάλο θα μείνει στην Γιουβέντους»

Με τα χρώματα της Γιουβέντους θα συνεχίζει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ανέφεραν πως ο Αργεντινός επιθετικός σκόπευε να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» και να επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του, Νάνσι, δίνει μάχη με την επάρατη νόσο.

Όπως όμως τόνισε σε δηλώσεις του ο πατέρας του διεθνούς άσου, Χόρχε, ο 32χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Τορίνο μέχρι την λήξη του συμβολαίου του (2021) και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από την ομάδα.

«Όσα λέγονται για τον Γκονζάλο, δεν είναι αλήθεια. Μπορώ να σας πω ότι θα μείνει στην Γιουβέντους, θα σεβαστεί το συμβόλαιό του και θα το ολοκληρώσει. Σε 1.5 χρόνο από τώρα θα αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την Γιουβέντους, όπου οι οπαδοί των αγαπούν. Αγαπά τους μπιανκονέρι και την φανέλα», ήταν το σχόλιο του Χόρχε Ιγκουαΐν.

Ο άλλοτε φορ της Ρίβερ Πλέιτ, της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Νάπολι, βρίσκεται στις τάξεις της Γιουβέντους από το 2016, ενώ στο διάστημα της καριέρας του στους «μπιανκονέρι» παραχωρήθηκε δύο φορές δανεικός, αρχικά στην Μίλαν και εν συνεχεία στην Τσέλσι. Με τον σύλλογο του Τορίνο μετράει 63 γκολ σε 138 εμφανίσεις του και την εφετινή σεζόν σκόραρε 8 φορές σε 34 ματς.