Πουλίδο: «Το Κάνσας με ήθελε όταν ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο Άλαν Πουλίδο αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό είχε κάνει συζητήσεις με το Κάνσας, το οποίο ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Πουλίδο: «Το Κάνσας με ήθελε όταν ήμουν στον Ολυμπιακό»

Για τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο είχε γίνει μεγάλος θόρυβος. Ο Ολυμπιακός είχε δώσει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν.

Ο Πουλίδο συνεχίζει την καριέρα του στο Κάνσας και σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα του MLS από την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το σημάδι του στην Τσίβας, καθώς κέρδισε τίτλους μαζί της και εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους σκόρερ της.

«Όταν ήμουν στην Ευρώπη, το Κάνσας με αναζήτησε. Υπήρξαν συζητήσεις, αλλά στο τέλος δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Εκείνη τη στιγμή με ενδιέφερε περισσότερο να πάρω παιχνίδια στην ομάδα μου και όχι να κοιτάξω για μεταγραφή», ανέφερε ο Άλαν Πουλίδο στις δηλώσεις του, αποκαλύπτοντας πως είχε συζητήσεις με την ομάδα του Κάνσας.