Χιμένεθ: «Προτιμώ να τρώω ψωμί με λάδι, ούτε με 5 δις δεν ρισκάρω την υγεία μου»

Ο Ραφαέλ Χιμένεθ της Κάντιθ ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί λόγω του κορονοϊού, σημειώνοντας πως δεν θα βάλει την οικογένειά του σε κίνδυνο ούτε με πέντε δισεκατομμύρια.

Χιμένεθ: «Προτιμώ να τρώω ψωμί με λάδι, ούτε με 5 δις δεν ρισκάρω την υγεία μου»

Ο Ραφαέλ Χιμένεθ της Κάντιθ ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί λόγω του κορονοϊού, σημειώνοντας πως δεν θα βάλει την οικογένειά του σε κίνδυνο ούτε με 5 δις ευρώ.

Στην κορυφή της β’ κατηγορίας του Ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Κάντιθ αλλά ο Ραφαέλ Χιμένεθ, ούτε που θέλει να ακούει για επιστροφή στα γήπεδα.

Ο 26χρονο αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως ανασταλτικός μέσος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστεί και δεν θα ρισκάρει την υγεία του ούτε για πέντε δις!

«Έχω πάρει την απόφαση μου, δεν θα παίξω, ούτε θα προπονηθώ. Ξέρω ότι ο πρόεδρος και οι συμπαίκτες μου με αγαπάνε αλλά αυτή είναι η απόφαση μου. Η Λίγκα μπορεί να καθυστερήσει μερικούς μήνες, δεν θα γίνει τίποτα. Είμαι ο πρώτος που θέλω να παίξω.

Αλλά γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε όταν έχουμε 400 θανάτους σε μία ημέρα; Προτιμώ να τρώω ένα κομμάτι ψωμί με λάδι, παρά να βάλω την οικογένεια μου σε κίνδυνο» τόνισε αρχικά ο Ισπανός άσος της Κάντιθ, Ραφαέλ Χιμένεθ.

«Γιατί να κάνω εγώ ένα τεστ για να παίξω μπάλα, την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Είναι τα χρήματα πιο σημαντικά από την υγεία; Ούτε με 5 δις δεν ρισκάρω την υγεία μου» σημείωσε ο 26χρονος αμυντικός ο οποίος έχει παίξει ακόμη σε Λεβάντε, Ουρακάν, Μπαρτσελόνα Β’, Ταραγόνα.