Ιταλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν χωρίς κόσμο τα ματς μέχρι τον Ιανουάριο του 2021

Τα μέτρα για τον κορονοϊό στην γειτονική Ιταλία αναμένεται να χαλαρώσουν, ωστόσο δεν αποκλείεται τα παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 να γίνουν χωρίς θεατές στις κερκίδες. 

Ιταλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν χωρίς κόσμο τα ματς μέχρι τον Ιανουάριο του 2021

Την χαλάρωση των μέτρων που έχουν ληφθεί από τις 10 Μαρτίου στην Ιταλία για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού επιβέβαιωσε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Τζουσέπε Κόντε ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στη «La repubblica» πως αυτό θα συμβεί στις 4 Μαΐου ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει ολική άρση των μέτρων στην παρούσα φάση.

Να σημειωθεί, ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα της γειτονικής χώρας, γίνονται σκέψεις να επιτραπεί η έναρξη των προπονήσεων από τις 4 Μαΐου, ωστόσο δεν αποκλείεται να αρχίσουν μετά τις 18 Μαΐου. Εφόσον ισχύσει το δεύτερο ενδεχόμενο, θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η έναρξη της Serie Α.

Ενώ εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει και πάλι, είναι ορατό το ενδεχόμενο τα παιχνίδια να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021.