«Gazzetta dello Sport»: «Ηγέτης ο Μανωλάς στη Νάπολι»

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά και τον χαρακτηρίζει «ηγέτη» στα μετόπισθεν της Νάπολι.

«Gazzetta dello Sport»: «Ηγέτης ο Μανωλάς στη Νάπολι»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μανωλά αναφέρεται σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dell Sport», τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «ηγέτη» στα μετόπισθεν της Νάπολι.

Ο Έλληνας πρώην στόπερ του Ολυμπιακού μετακόμισε στην ομάδα του ιταλικού νότου πέρσι το καλοκαίρι από τη Ρόμα έναντι ενός ποσού κοντά στα 36 εκατομμύρια ευρώ και από τον πρώτο κιόλας χρόνο της καριέρας του στους «παρτενοπέι» κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα της εφημερίδας θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του παρτενέρ του Μανωλά στην άμυνα της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, κατά την διάρκεια της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου και όπως τονίζει «τώρα ο πραγματικός ηγέτης στην άμυνα είναι ο Μανωλάς».

Παράλληλα, σημειώνει πως ο επίσης στόπερ Νίκολα Μακσίμοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το 2021, ενώ παράλληλα υπάρχει και ο Αμίρ Ραχμάνι, τον οποίο ο σύλλογος απέκτησε από την Βερόνα στον περασμένο Ιανουάριο έναντι 14ων εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά τις περιπτώσεις των Σαμουέλ Ουμτιτί και Ρόμπιν Κοχ από Μπαρτσελόνα και Φράιμπουργκ αντίστοιχα, τονίζει πως το κόστος για την απόκτησή τους από τη Νάπολι είναι αρκετά μεγάλο.

Όσον αφορά τον Μανωλά που προαναφέραμε, ο Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί την εφετινή αγωνιστική περίοδο σε 27 αναμετρήσεις της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει και τρία γκολ.