Ταγλιαφίκο: Πρωταθλητές οι… γιατροί κι οι νοσηλευτές (pic)!

To πρωτάθλημα που δεν απένειμε η Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε καμιά ομάδα της χώρας έδωσε ο Νικολάς Ταγκλιαφίκο του Άγιαξ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται κατά του κορονοϊού.

 Ταγλιαφίκο: Πρωταθλητές οι… γιατροί κι οι νοσηλευτές (pic)!

Στην εκτίμηση ότι πρωταθλητές της χρονιάς είναι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέληξε, με σαφή αναφορά στο θέμα των ημερών, ο Νικολάς Ταγκλιαφίκο σχολιάζοντας το πρόωρο φινάλε του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η απόφαση της Ολλανδικής Π.Ο. να μην υπάρχει πρωταθλητής στη χώρα, πρώτη φορά μετά από 75 χρόνια και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στέρησε στον Άγιαξ έναν τίτλο (κάθοτι πρωτοπόρος, στην ισοβαθμία) και στον ίδιο το πριμ κατάκτησης του, αλλά ο Αργεντινός διεθνής, αριστερός μπακ το «απένειμε» σε εκείνους που έδωσαν τη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το ποδόσφαιρο. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που κάναμε για να έχουμε τον Άγιαξ πρώτο. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν εκείνοι που είναι πρωταθλητές και αξίζουν το χειροκρότημα όλων είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές», ήταν το σχόλιό του 27χρονου άσου του «Αίαντα».