Ιγκουαΐν: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν με άφησε η μητέρα μου»

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν υποστήριξε ότι μετά από τον χαμένο τελικό στο Μουντιάλ του 2014 και την ανεπανάληπτη ευκαιρία που έχασε ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ωστόσο η μητέρα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει την επιθυμία του. 

Ιγκουαΐν: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν με άφησε η μητέρα μου»

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Γκονζάλο Ιγκουαΐν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο χαμένο Μουντιάλ του 2014 με την Αργεντινή, όπου στο ματς με την Γερμανία είχε αστοχήσει σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, αλλά και το γεγονός ότι η μητέρα του δεν τον άφησε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Εχω μετανιώσει που κλειδωνόμουν μέσα και δεν έβγαινα υπό τον φόβο του τι θα πει ο κόσμος» είπε ο 32χρονος στην Marca για το διάστημα μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ το 2014 στον οποίο έχασε μια απίστευτη ευκαιρία.

«Ημουν έτοιμος να σταματήσω το ποδόσφαιρο, όμως η μητέρα μου μού είπε να συνεχίσω. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα σταματήσει. Είναι κάτι που αγαπώ, όμως αγαπώ τη μητέρα μου περισσότερο. Είπε ότι δεν θα άφηνε να σταματήσω και για αυτό την ευχαριστώ», υπογράμμισε κλείνοντας ο Αργεντινός επιθετικός.