Τι κάνει ο Βαλβέρδε μετά την Μπαρτσελόνα

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται στο Μπιλμπάο.

Τι κάνει ο Βαλβέρδε μετά την Μπαρτσελόνα

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει βάλει «φρένο» στην αγωνιστική δράση στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου, παίκτες και προπονητές περιμένουν τις εξελίξεις για το μέλλον της φετινής σεζόν. Ανάμεσά τους ακόμα και προπονητές οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι, αλλά συγχρόνως και… διαθέσιμοι αν υπάρξει κάποια πρόταση για την πρόσληψή τους.

Στους τελευταίους ανήκει φυσικά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο εξαιτίας της κακής αγωνιστικής εικόνας των «μπλαουγκράνα» και είδε τον Κίκε Σετιέν να τον διαδέχεται στον πάγκο των Καταλανών.

Τι κάνει όμως αυτή την περίοδο ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος τεχνικός βρίσκεται στο Μπιλμπάο, όπου περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του, φυσικά υπό τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που ισχύουν στη χώρα. Παράλληλα όμως, όπως σημειώνουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Βαλβέρδε έχει βρει την ευκαιρία για να ασχοληθεί και με άλλα πάθη του, πέρα από το ποδόσφαιρο, τα οποία είναι η μουσική και φυσικά η φωτογραφία.

Ο Βαλβέρδε αναμένεται να αποτελέσει «μήλον της Έριδος» για αρκετούς συλλόγους που θα «μονομαχήσουν» για την πρόσληψή του ενόψει της επόμενης σεζόν. Μέχρι να επιστρέψει όμως και ο ίδιος στην αγωνιστική δράση, στη μάχη για τα θετικά αποτελέσματα και τις κατακτήσεις τίτλων, προς το παρόν γεμίζει τις… μπαταρίες του για να είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις.