Κάραγκερ: «Ξέραμε ότι κοροϊδέψαμε την Τσέλσι με τη μεταγραφή του Τόρες»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Φερνάντο Τόρες από τους «κόκκινους» στην Τσέλσι το 2011.

Κάραγκερ: «Ξέραμε ότι κοροϊδέψαμε την Τσέλσι με τη μεταγραφή του Τόρες»

Στην αποκάλυψη ότι στην Λίβερπουλ γνώριζαν για την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν ο Φερνάντο Τόρες πριν τον πουλήσουν στην Τσέλσι τον Γενάρη του 2011, προέβη ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Ισπανός επιθετικός, έπειτα μία εξαιρετική καριέρα στο «Άνφιλντ» με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, αποχώρησε με προορισμό το Λονδίνο και τους «μπλε» έναντι του ποσού ρεκόρ για την εποχή των 50 εκατομμυρίων λιρών, με τον ίδιο μάλιστα να γίνεται και ο έκτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος. Εκ του αποτελέσματος βέβαια, ο Τόρες δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα να μετακομίσει δανεικός το 2014 στην Μίλαν.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έγινε η μεταγραφή του στην Τσέλσι. Και αυτό που εννοώ είναι ότι ξέραμε ότι κοροϊδέψαμε την Τσέλσι. Θεωρώ ότι για 18 μήνες στην Λίβερπουλ ήταν ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, αλλά στην συνέχεια ήταν σκιά του εαυτού του. Τα 50 εκατομμύρια εκείνη την περίοδο ήταν πάρα πολλά χρήματα και όλοι μας ήμασταν σοκαρισμένοι. Βέβαια, και εμείς στην συνέχεια δεν τα πήγαμε καλύτερα, καθώς πήραμε τον Άντι Κάρολ με 35 εκατομμύρια στερλίνες. Πήραμε όμως και τον Λουίς Σουάρες. Σίγουρα πάντως, δεν μας προκάλεσε εντύπωση που ο Τόρες δεν τα κατάφερε στην Τσέλσι», ήταν το σχόλιο του Κάραγκερ.

Ο Τόρες, ο οποίος έχει κρεμάσει πλέον τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, πέτυχε 81 γκολ σε 142 εμφανίσεις του με την φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ στην Τσέλσι σκόραρε 45 φορές σε 172 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και δέχτηκε ουκ ολίγες φορές σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του στους «μπλε».