Επιστρέφουν για εξετάσεις οι παίκτες της Ligue 1

Οι ποδοσφαιριστές της Ligue 1 σύμφωνα με πρωτόκολλο θα επιστρέψουν στα προπονητικά κέντρα στις 11 Μαΐου, ώστε να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο, αλλά και να υποβληθούν σε τεστ.

Επιστρέφουν για εξετάσεις οι παίκτες της Ligue 1

Η πανδημία του κορονοϊού έχει βάλει... φρένο στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με το γαλλικό να είναι ένα από αυτά, όμως στη Ligue 1 εξετάζουν όλα τα δεδομένα για την επανέναρξη.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή (LFP) και η τηλεοπτική εταιρεία Canal Plus, έκαναν γνωστό πως θα συνεχιστούν οι συζητήσεις για την πιθανή επανεκκίνηση της σεζόν, τονίζοντας ότι κατέληξαν σε συμφωνία για πληρωμές στις αναμετρήσεις που έχουν ήδη προβληθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από κει και έπειτα, ύστερα από σύσκεψη της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με επιστημονική ομάδα, παρουσιάστηκε πρωτόκολλο που προβλέπει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στα προπονητικά κέντρα στις 11 Μαΐου, ώστε να πραγματοποιήσουν έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο (καρδιολογικές, ιολογικές και ψυχολογικές εξετάσεις), αλλά και να υποβληθούν σε τεστ.

Άλλωστε, οι Γάλλοι στα μέσα του Ιουνίου κάνουν σχέδια ώστε να επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση, όπως έγινε γνωστό πριν από κάποιες μέρες.