Μίτσελ κατά ισπανικής κυβέρνησης: «Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη»

Ο Μίτσελ μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο και άσκησε σκληρή κριτική στην ισπανική κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον κορονοϊό.

Μίτσελ κατά ισπανικής κυβέρνησης: «Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη»

Έχει αποδείξει πολλάκις ο Μίτσελ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και ότι έχει να πει θα το πει χωρίς κανέναν φόβο. Αυτό έκανε γι' ακόμα μία φορά με δηλώσεις στο σε ισπανικό ραδιόφωνο. Ο προπονητής της Πούμας αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία λόγω του κορονοϊού και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

«Μιλάω κάθε μέρα με τον γιο μου, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχηγών των ομάδων της 2ης κατηγορίας. Δεν ξέρω ποιο μέρος της κυβέρνησης προσπαθεί να επαναφέρει το ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό στην Ισπανία. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό αν δεν ξέρουμε πόσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό και πώς θα του απομονώσουμε, αν δεν ξέρουμε τον αριθμό των νεκρών», ανέφερε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Συνεχίζοντας ο Μίτσελ τόνισε: «Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ποδόσφαιρο για να μη μιλάμε για τον κορονοϊό. Οι αθλητές που βγαίνουν για προπόνηση ρισκάρον εξίσου με τους φαρμακοποιούς και τους εργάτες. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί απλοί άνθρωποι».

Αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας είπε: «Η μητέρα μου είναι σε οίκο ευγηρίας. Περιμένουν εδώ και τρεις εβδομάδες για το τεστ και το υπουργείου υγείας δε μας αφήνει να κάνουμε δωρεά, είναι πολύ αυστηροί σε αυτό», σχολίασε και συνέχισε: «Υπάρχει ένα αίσθημα ανασφάλειας παντού και αυτό δεν θα διορθωθεί μέσω του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Ο κόσμος μοιάζει να είναι πιο υπεύθυνος από την κυβέρνηση και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και απώλεια εμπιστοσύνης, ανεξάρτητα με το ποιος κυβερνά».