Στην Αττάλεια της Τουρκίας μεταφέρουν οι Ρουμάνοι το πρωτάθλημά τους!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της Ρουμανίας, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου και η λίγκα της χώρας αποφάσισαν πως οι ομάδες θα πρέπει να μεταφερθούν στην Αττάλεια της Τουρκίας ώστε να τελειώσει εκεί το πρωτάθλημα.

Στην Αττάλεια της Τουρκίας μεταφέρουν οι Ρουμάνοι το πρωτάθλημά τους!

Πρωτόγνωρη απόφαση στη Ρουμανία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας τις τελευταίες ώρες, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, μαζί με τη λίγκα, πήρε την απόφαση να μεταφέρει όλες τις ομάδες στην Αττάλεια της Τουρκίας και να ολοκληρωθεί εκεί το πρωτάθλημα, στα δύο γήπεδα που υπάρχουν στην πόλη.

Στην Αττάλεια υπάρχει το γήπεδο της Αντάλιασπορ και ένα ακόμα, το οποίο είναι χωρητικότητας 1.000 θεατών. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν απασχολεί τη λίγκα και την ομοσπονδία που θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο, ακόμα και με καθημερινούς αγώνες.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν καταρτίσει, οι ομάδες θα ταξιδέψουν με πτήσεις τσάρτερ και θα μείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης χωρίς να έρχονται σε επαφή με οποιονδήποτε.

Τα έξοδα θα καλυφθούν από κοινού από τη λίγκα και την ομοσπονδία της Ρουμανίας, οι οποίες ελπίζουν πως θα τα πάρουν πίσω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που θα πουλήσουν. Σίγουρα πρόκειται για μία πρωτόγνωρη απόφαση στην Ευρώπη και μένει να φανεί αν θα υλοποιηθεί.