Φουστέρ: «Αξίζει να ζήσεις την εμπειρία στον Ολυμπιακό»

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για τη μεταγραφή του το 2010 στον Ολυμπιακό.

Φουστέρ: «Αξίζει να ζήσεις την εμπειρία στον Ολυμπιακό»

H ισπανική ιστοσελίδα vavel.com έκανε αφιέρωμα στην καριέρα του Νταβίντ Φουστέρ και φυσικά αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια και πανηγύρισε έξι πρωταθλήματα!

Μήνυμα του Φουστέρ για τα γενέθλια του Ολυμπιακού!

Ο μεσότιτλος του θέματος είναι «Μετάβαση στο ελληνικό πρωτάθλημα με απόλυτη επιτυχία». Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά από μία σεζόν στην Primera με τη Βιγιαρεάλ, ο Νταβίντ Φουστέρ σε ηλικία 28 ετών πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον οποίο (αρχικά) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας:

''Όταν έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία, αξίζει να τη ζήσεις. Και επίσης, τότε δεν νομίζω ότι θα είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω, αφού στη θέση μου υπήρχαν πολλοί παίκτες. Επομένως η πρόταση να πάω σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ήρθε την καλύτερη στιγμή'', δήλωσε ο ποδοσφαιριστής».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Φουστέρ στην απόφαση αυτή ήταν η επανένωσή του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίο είχε προπονητή στη Βιγιαρεάλ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2010, όταν και απολύθηκε.

Και καταλήγει απαριθμώντας τα κατορθώματα του παίκτη στην Ελλάδα:

«Ο Φουστέρ έπαιξε στην ελληνική ομάδα για τις επόμενες έξι σεζόν, συνολικά 169 παιχνίδια, σημειώνοντας 45 γκολ. Στο διάστημα αυτό κέρδισε έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα (2012, 2013, 2015 και 2016) και συμμετείχε στο Champions League, σκοράροντας το πρώτο του γκολ στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-1».