Λίβερπουλ: Το χοντρό επεισόδιο του Τζέραρντ με τον Ντιούφ και τα... γαλλικά

Ο  Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ αποκάλυψε ένα σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ ανάμεσα στον Στίβεν Τζέραρντ και τον Ελ Χάτζι Ντιούφ.

Λίβερπουλ: Το χοντρό επεισόδιο του Τζέραρντ με τον Ντιούφ και τα... γαλλικά

Εν μέσω καραντίνας είναι πολλές οι συνεντεύξεις και τα live στα social media, οπότε βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και αρκετές ιστορίες με ενδιαφέρον από το παρελθόν. Μία τέτοια, αποκάλυψε Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ σε live συνέντευξή του στο instagram, που αφορούσε έναν τσακωμό στη Λίβερπουλ ανάμεσα στον Στίβεν Τζέραρντ και τον Ελ Χάτζι Ντιούφ.

Ο Πονγκόλ είπε λοιπόν…

«Ήταν το ημίχρονο ενός φιλικού και τσακώθηκαν ο Ντιούφ με τον Τζέραρντ. Οι δυο τους μισούνταν! Ήταν τόσο έντονο που είχα τρομάξει. Ήμουν τότε 18 ετών και σκεφτόμουν “φαντάζεσαι να είναι όλοι οι παίκτες έτσι σε αυτό το επίπεδο;”.

Ο Τζέραρντ μπήκε στο ημίχρονο έξαλλος στα αποδυτήρια φωνάζοντας “πρέπει να δίνεται πάσες”. Ο Ντιούφ δεν ανέχτηκε τους υψηλούς τόνους του συμπαίκτη του και αντέδρασε έντονα. Τα αγγλικά του ήταν χάλια, βέβαια.

Ο Τζέραρντ τον φώναξε και του είπε ‘Ε, μ@@@@α’ («hey, you fucker»). Ο Ντιούφ δεν μπορούσε να απαντήσει στα αγγλικά και τότε έπιασε τον προπονητή Ζεράρ Ουγιέ και του είπε “Πες στον Τζέραρντ πως θα του γ@@@@@ω τη μάνα”»!