Κασάνο: «Ο Μέσι το είδωλό μου, ο Κριστιάνο δεν δίνει δεκάρα για την ομάδα»

Ο Αντόνιο Κασάνο με δηλώσεις του στο  «Sky Italia» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο νοιάζεται μόνο για το «εγώ» του.

Κασάνο: «Ο Μέσι το είδωλό μου, ο Κριστιάνο δεν δίνει δεκάρα για την ομάδα»

Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι αυτό του Μέσι ή Κριστιάνο.

Όλοι έχουν την δική τους γνώμη όπως και ο Αντόνιο Κασάνο οποίος ωστόσο τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πως ο Αργεντινός αναβαθμίζει τους συμπαίκτες του σε αντίθεση με τον Πορτογάλο ο οποίος νοιάζεται για το «εγώ» του.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός μιλώντας στο «Sky Italia» υποστήριξε: «Ο Κριστιάνο είναι ‘’χτισμένος’’, το βλέπεις και στα σόσιαλ μίντια που κάνει κοιλιακούς με τα παιδιά του. Γίνεται πάντα πολλή κουβέντα για αυτόν, σε αντίθεση με τον Λιονέλ Μέσι. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Ο CR7 είναι δυνατός, αλλά έχτισε το ταλέντο του με πολλή δουλειά.

Ο Μέσι, από την άλλη, είναι Φέντερερ, Τζόρνταν, Μαραντόνα, κάτι που δεν θα ξαναδείς στη ζωή σου, η φύση του έδωσε ένα τεράστιο χάρισμα. Ακούω συχνά ότι ο Μέσι έχει συμπαίκτες-φαινόμενα στην Μπαρτσελόνα που κάνουν όλη τη δουλειά. Εγώ θυμάμαι μόνο τον Τσάβι και τον Ινιέστα, ίσως και τον Ροναλντίνιο στην αρχή του.

Από κει και πέρα, ο Μέσι έκανε πρωταθλητές τον Πέδρο, τον Ντάνι Άλβες, τον Μασεράνο, έκανε επιτυχημένους πολλούς παίκτες μαζί με την εξέλιξή του. Ο Κριστιάνο είναι μόνο για να σκοράρει, δεν δίνει δεκάρα για την ομάδα ή τις ασίστ. Ο Μέσι, όμως, αναβαθμίζει το παιχνίδι των συμπαικτών του και είναι το είδωλό μου».