Μίλερ: «Δεν θέλω να γίνω αρχηγός στην Μπάγερν, έχουμε τον Νόιερ»

Ο Τόμας Μίλερ αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του Νόιερ με την Μπάγερν Μονάχου για την ανανέωση της συνεργασίας τους και στο ενδεχόμενο να πάρει ο ίδιος το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μίλερ: «Δεν θέλω να γίνω αρχηγός στην Μπάγερν, έχουμε τον Νόιερ»

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μίλερ για την ανανέωση του συμβολαίου του συμπαίκτη του, Μάνουελ Νόιερ, στον σύλλογο. Ο Γερμανός επιθετικός, που πρόσφατα «έδεσε» το μέλλον του στην ομάδα, επεσήμανε πως Νόιερ και Μπάγερν έχουν ακόμα ένα χρόνο για να έρθουν σε συμφωνία.

Παράλληλα όμως, υπογράμμισε πως δεν θέλει να φορέσει ο ίδιος στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς προτιμάει να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να το φοράει ο Γερμανός τερματοφύλακας των πρωταθλητών.

«Δεν θέλω να γίνω αρχηγός στην Μπάγερν. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα, αλλά αρχηγός είναι ο Νόιερ και ελπίζω να παραμείνει σε αυτή την θέση μέχρι να ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα», επεσήμανε χαρακτηριστικά στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

Όσο για τα προβλήματα που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών με τον Νόιερ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας; Ο Μίλερ σημείωσε πως «οι δύο πλευρές έχουν περισσότερο από έναν χρόνο για να έρθουν πιο κοντά και να φτάσουν σε συμφωνία».

Τέλος, για τις φιλοδοξίες του ενόψει της συνέχειας ο Γερμανός φορ υπογράμμισε: «Θα είναι πολύ ωραίο να κατακτήσουμε και πάλι το Champions League. Χρειάζεται να το πιστέψουμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε την αίσθηση ότι η εφετινή θα είναι η χρονιά μας».

Υπενθυμίζεται πως η Μπάγερν κέρδισε την Τσέλσι με το ευρύ 3-0 στο Λονδίνο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League και περιμένει πλέον τον επαναληπτικό στην Γερμανία για να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει τέσσερις πόντους από την δεύτερη Ντόρτμουντ έπειτα από το πέρας 25 αγωνιστικών στην κατηγορία.