Ενοχλημένοι στην Ίντερ με Λουκάκου, απολογήθηκε ο Βέλγος

Οι δηλώσεις του Λουκάκου, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της Ίντερ ασθένησε πριν από την «έκρηξη» κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ιταλία, ενόχλησαν την Ίντερ και ο Βέλγος επιθετικός απολογήθηκε για τα λεγόμενά του.

Ενοχλημένοι στην Ίντερ με Λουκάκου, απολογήθηκε ο Βέλγος

Τον εκνευρισμό της διοίκησης της Ίντερ προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ρομέλου Λουκάκου σε Μέσο της πατρίδας του για την αντίδραση του συλλόγου στην πρόληψη για τον κορονοϊό.

Ο Βέλγος επιθετικός είχε τονίσει πως 23 από τους 25 παίκτες της ομάδας ήταν άρρωστοι πριν από την «έκρηξη» των κρουσμάτων της πανδημίας στην Ιταλία, αλλά οι «νερατζούρι» δεν έκαναν το τεστ για τον κορονοϊό.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή τους και μέσω διαρροών τους στον ιταλικό Τύπο διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα είπε ο διεθνής άσος. Συγκεκριμένα, για τον Σκρίνιαρ που αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο ματς με την Κάλιαρι και αντικαταστάθηκε, υποστηρίζουν πως ο Σλοβάκος αμυντικός ζήτησε ο ίδιος να αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι είχε ήδη διαγνωστεί με γρίπη.

Πέραν τούτου, για το ματς με την Φιορεντίνα, στην Ίντερ σημειώνουν πως οι Σκρίνιαρ, Ντε Φράι και Ντ’ Αμπρόζιο απουσίαζαν με συμπτώματα γρίπης και οι Γκαλιαρντίνι, Σένσι, Μπρόζοβιτς, Μπόρχα αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

Στην συνέχεια το μοναδικό πρόβλημα που υπήρξε στην ομάδα ήταν η ίωση του Μπαστόνι που του στέρησε την δυνατότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι των «νερατζούρι» με την Λάτσιο στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη.

Επιπρόσθετα, όπως ξεκαθαρίζουν, τα τέσσερα περιστατικά γρίπης θεωρούνται φυσιολογικός αριθμός και σε καμία περίπτωση δεν ασθένησε ολόκληρη η ομάδα, όπως είχε πει στις δηλώσεις του ο Λουκάκου. Μάλιστα, μετά και αυτή την εξέλιξη, ο Βέλγος επιθετικός φέρεται να απολογήθηκε στην διοίκηση της Ίντερ για τα λεγόμενά του.