Ο Μπερντ Στορκ αποχώρησε από τη Σερκλ Μπριζ

Ο Γερμανός προπονητής Μπερντ Στορκ, που ήταν παλιά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Σερκλ Μπριζ.

Ο Μπερντ Στορκ αποχώρησε από τη Σερκλ Μπριζ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σερκλ Μπριζ, καθώς ο σύλλογος του Βελγίου έλυσε την συνεργασία του με τον Μπερντ Στορκ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιο του 57χρονου τεχνικού με την ομάδα ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» ήταν πρόθυμοι να τον διατηρήσουν στον πάγκο τους, εν τούτοις ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του και να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Ο Μπερντ Στορκ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ευχαριστούμε τον προπονητή για όλη την προσπάθειά του στην ομάδα και ειδικά για την παραμονή στην κατηγορία και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Σερκλ Μπριζ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σερκλ Μπριζ βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα του βελγικού πρωταθλήματος έπειτα από το πέρας 29 αγωνιστικών στην κατηγορία και απέχει τρεις πόντους από την «ουραγό» Βάασλαντ.

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται επίσης πως, ο Μπερντ Στορκ είχε αναλάβει πέρσι την Μουσκρόν την οποία επίσης κατάφερε να κρατήσει στην κατηγορία και παρότι και αυτή του προσέφερε νέο συμβόλαιο για να τον διατηρήσει στις τάξεις της, εν τούτοις ο ίδιος απάντησε αρνητικά για να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.