Ρονάλντο: «Θα μείνει στην ιστορία ο Κριστιάνο»

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ρονάλντο έπλεξε το εγκώμιο του συνονόματού του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ρονάλντο: «Θα μείνει στην ιστορία ο Κριστιάνο»

Ύμνοι Ρονάλντο για… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το «Φαινόμενο» κλήθηκε να αναφερθεί στον Πορτογάλο άσο και έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της Γιουβέντους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου για την πορεία του και τα κατορθώματά του στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα, βέβαια, ο 43χρονος δεν παρέλειψε να δώσει και μία απάντησε σε όσους τον αποκαλούν… κανονικό Ρονάλντο, ώστε να τον ξεχωρίζουν από τον 35χρονο Ίβηρα φορ.

«Για τον Κριστιάνο, πρέπει να είναι βαρετό να ακούει ότι εγώ είμαι ο πραγματικός Ρονάλντο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να συγκριθούν. Ο Κριστιάνο θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου για όλα όσα έχει επιτύχει, καθώς και για τη διάρκεια της καριέρας του. Θα είναι ένας από τους καλύτερους, όπως ο Μέσι», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από τις «αμέτρητες» προσωπικές του διακρίσεις έχει κατακτήσει ουκ ολίγα τρόπαια κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του στα γήπεδα. Στην Αγγλία, με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέφθηκε τρεις φορές πρωταθλητής και πήρε επίσης ένα Κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ, ένα Κομιούνιτι Σιλντ (σ. αγγλικό Σούπερ Καπ), όπως επίσης το Τσάμπιονς Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Στην Ισπανία με την Ρεάλ Μαδρίτης μέτρησε δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και Σούπερ Καπ και τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ακόμα δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Τέλος, στην Ιταλία και την Γιουβέντους που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2018 έχει ήδη ένα πρωτάθλημα και το ιταλικό Σούπερ Καπ, ενώ με την εθνική του ομάδα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 και κατέκτησε και το Νέισονς Λιγκ.