Κλοπ: «Οι παίκτες μου είναι... γιοι μου» (vid)

Ο κόουτς της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε πως θέλει να είναι φίλος με τους ποδοσφαιριστές του, όχι όμως να γίνουν και... κολλητοί. 

Κλοπ: «Οι παίκτες μου είναι... γιοι μου» (vid)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του ανέφερε πως επιδιώκει και θέλει πολύ να είναι φίλος με τους ποδοσφαιριστές του, όχι όμως και... κολλητός. Παρόλα αυτά υπογράμμισε πως οι παίκτες του είναι σαν γιοι του.

Ο τεχνικός των «Reds» στάθηκε στη σημασία της ιδιότητας του φίλου για τον τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να βάλει στη ζωή του και στον οποίο οφείλει να λέει πάντοτε την αλήθεια.

Αυτό το έχει μεταφέρει και στην δουλειά του στη Λίβερπουλ για να λέει συνεχώς στους παίκτες του την πραγματική κριτική για τις εμφανίσεις τους με απώτερο στόχο τη βελτίωσή τους.

«Είναι το ίδιο με τους γιους μου... Για την ακρίβεια οι παίκτες μου είναι γιοι μου... Κάνω τα ίδια ακριβώς. Όσο πιο στενή σχέση έχεις μαζί τους, τόσο περισσότερο τους λες την αλήθεια γιατί σε εμπιστεύονται.

Θέλω πολύ να είμαι φίλος τους, αλλά δεν θέλω να είμαι κολλητός τους. Οι φίλοι σου λένε την αλήθεια για το καλό σου, τι είναι καλό και τι κακό. Θέλω να τους βοηθάω και αυτή είναι η δουλειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.