Repubblica: Το ακραίο σενάριο της UEFA για Champions και Europa League 2020-21 και ο Ολυμπιακός

Η ιταλική εφημερίδα Repubblica δημοσίευσε ένα σενάριο σχετικά με το ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στα Champions και Europa League 2020-21, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα

Repubblica: Το ακραίο σενάριο της UEFA για Champions και Europa League 2020-21 και ο Ολυμπιακός

Την Πέμπτη (23/4) είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, με θέμα το μέλλον των εθνικών πρωταθλημάτων τα οποία έχουν διακοπεί λόγω κορονοϊού.

Κι όσο η σεζόν βρίσκεται στον αέρα τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για την τύχη των πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της τρέχουσας και επόμενης περιόδου.

Αυστηρή σύσταση της UEFA: «Ολοκληρώστε Πρωτάθλημα και Κύπελλο»!

Η ιταλική εφημερίδα Repubblica ανέφερε ένα -«τραβηγμένο» είναι αλήθεια- σενάριο: ότι αν κάποιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη σεζόν θα δοθούν, όχι με βάση την κατάταξη των ομάδων στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά με βάση τη βαθμολογία που έχουν στην UEFA!

Αυγενάκης: «Ξεκινούν τα πρωταθλήματα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου»

O Ολυμπιακός βρίσκεται στην 34η θέση της UEFA (οι ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League στη φάση των ομίλων είναι 32) ενώ ο ΠΑΟΚ στην 73η θεση και η ΑΕΚ στην 92η.

Όπως είπαμε όμως και παραπάνω όλα τα ζητήματα παραμένουν ανοικτά. Γι αυτό κι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης.

Είναι προφανές ότι οι αποφάσεις που θα λάβει η UEFA θα έχουν και αντίκτυπο στη δική μας Super League.