Bundesliga: Σέντρα στις 9 Μαΐου!

Στη Γερμανία ετοιμάζονται για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Bundesliga. Μάλιστα όπως αναφέρει σήμερα Τρίτη (21/4), ο Γερμανικός Τύπος, δεν αποκλείεται στις 9 Μαΐου να έχουμε και σέντρα!

Bundesliga: Σέντρα στις 9 Μαΐου!

Στη Γερμανία ετοιμάζονται για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα όπως αναφέρει σήμερα Τρίτη, ο Γερμανικός Τύπος, δεν αποκλείεται στις 9 Μαΐου να έχουμε και σέντρα!

Είναι δεδομένο πως τα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, κι αυτό είναι κάτι που δεν συζητούν στη Γερμανία.

Θυμίζουμε πως ομάδες στη Γερμανία έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους και ουσιαστικά εκείνο που μένει είναι να έχουμε σέντρα και πάλι στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφονται σήμερα Τρίτη στη Γερμανικό Τύπο, ύστερα από δυο μήνες θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ: «Είναι εντελώς αδιανόητο να υπάρχουν θεατές. Θα μπορούσαμε ίσως από τις 9 Μαΐου να παίξουμε έναν νέο γύρο αγώνων. Ένα Σαββατοκύριακο με ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο ανεκτό από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς ποδόσφαιρο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Άρμιν Λάσετ, ο οποίος επεσήμανε πως «θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι αρκεί να υπάρχει μια σωστή μελέτη».

Η υποστήριξη των πρωθυπουργών των δύο ισχυρών κρατιδίων της Γερμανίας, θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας κάτι βέβαια που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Για την Πέμπτη (23/4) είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη όπου και αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση για την επανέναρξη του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα στη Γερμανία διεκόπη στις 13 Μαρτίου.