Κορονοϊός: Ο Λαβέτσι βοηθάει την γενέτειρα του

Στον αγώνα κατά του κορονοϊού έχει ταχθεί και ο Εζεκιέλ Λαβέτσι ο οποίος διέθεσε 70.000 ευρώ, προκειμένου να προμηθεύσει 7.500 τσάντες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στον Δήμο της γενέτειρας του. 

Κορονοϊός: Ο Λαβέτσι βοηθάει την γενέτειρα του

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι που τον περασμένο Νοέμβριο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αγωνιζόμενος στην Κίνα με την Χεμπέϊ έχει ταχθεί κι αυτός στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και άλλοτε παοδοσφαιριστής της Νάπολι και της Παρί Σεν Σερμέν, πρόσθεσε το όνομά του στους διάσημους αστέρες του ποδοσφαίρου που βοηθουν όσους έχουν ανάγκη, καθώς επέλεξε να συνδράμει τους κατοίκους της γενέτειρας του, Βίγια Γκομπερναδόρ Γκαλβέζ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole», ο Λαβέτσι διέθεσε 70.000 ευρώ, προκειμένου να προμηθεύσει 7.500 τσάντες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στον Δήμο της πόλης, ο οποίος ανέλαβε και την διανομή τους στον τοπικό πληθυσμό.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Εζεκιέλ Λαβέτσι, η δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας, έγινε αποκλειστικά και μόνο, ώστε να μην αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.