«Επαφές με τον Νταβίντ Σίλβα η Βαλένθια»

Δυναμικά για την απόκτηση και τον επαναπατρισμό του Νταβίντ Σίλβα που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι κινείται σύμφωνα με δημοσίευμα η Βαλένθια. 

«Επαφές με τον Νταβίντ Σίλβα η Βαλένθια»

Σε επαφές με έναν παλιό γνώριμό της βρίσκεται η Βαλένθια που θέλει να κάνει το μεταγραφικό... μπαμ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «ESPN» οι «νυχτερίδες» κινούνται για την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι -ύστερα από 10 χρόνια- με τον Ισπανό μέσο να καλοβλέπει μάλιστα την περίπτωση της Βαλένθια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ιθύνοντες της Βαλένθια έχουν προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον 34χρονο μέσο, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ομάδα του Μπέκαμ στο MLS, αλλά και η Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει το ESPN, οι συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με τους ιθύνοντες των «νυχτερίδων» έχουν μπει προσωρινά στον... πάγο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο υπάρχει διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί, ότι ο Νταβίντ Σίλβα έχει συνδέσει το όνομά του με τη Βαλένθια της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2003 μέχρι το 2010, ενώ ο Ισπανός πραγματοποιήσε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις «νυχτερίδες».