Πρώτη μέρα στον στρατό για τον Σον (pics)

Τα... χακί έβαλε ο επιθετικός της Τότεναμ Χέουνγκ Μιν Σον ο οποίος εκμεταλλευόμενος την διακοπή της Premier League λόγω του κορονοϊού, βρίσκεται στην Νότιο Κορέα ώστε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. 

Πρώτη μέρα στον στρατό για τον Σον (pics)

Η Premier League όπως και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν μπει στον... πάγο λόγω του κορονοϊού και ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ Χέουνγκ Μιν Σον βρήκε την ευκαιρία να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των "σπιρουνιών" εκμεταλλευόμενος την διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος, βρίσκεται στην Νότιο Κορέα, ώστε να υπηρετήσει την πατρίδα του.

Ο Σον αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας τον Μάιο καθώς σήμερα Δευτέρα (20/4) ξεκίνησε την τριών εβδομάδων θητεία του στο στρατό της χώρας του.

Η εκπαίδευση για τον Σον δεν θα είναι τόσο εύκολη καθώς θα εκτεθεί σε δακρυγόνα, θα πραγματοποιήσει μακρινές πεζοπορίες και θα εκπαιδευτεί πώς να πυροβολεί με όπλα κατά τη διάρκεια της θητείας του, στο νησί Τζεζού-ντο.

Ο Σον θέλει μόνο να τελειώσει τη βασική του προπόνηση και να πραγματοποιήσει περίπου 500 ώρες υπηρεσίας, ώστε να απαλλαχθεί από τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Να σημειωθεί, ότι ο Νοτιοκορεάτης είχε ζητήσει από τους οπαδούς του να μην τον επισκεφθούν και να παραμείνουν στα σπίτια τους, ώστε να προφυλαχθούν από την πανδημία του κορονοϊού.