Μαρτίνεθ: «Πάει καλά η αποθεραπεία του Αζάρ, θα επιστρέψει σύντομα»

Η αποθεραπεία του Εντέν Αζάρ μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο εξελίσσεται εξαιρετικά, όπως δήλωσε την Κυριακή του Πάσχα (19/04) ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μαρτίνεθ: «Πάει καλά η αποθεραπεία του Αζάρ, θα επιστρέψει σύντομα»

Η αποθεραπεία του Εντέν Αζάρ μετά την χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο εξελίσσεται εξαιρετικά, όπως δήλωσε την Κυριακή του Πάσχα (19/04) ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να δώσει τον ακριβή χρόνο που ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Αζάρ χειρουργήθηκε στο Ντάλας των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, μετά από κάταγμα που υπέστη στον αστράγαλο. Ο 29χρονος παίκτης βρισκόταν μπροστά σε ένα ακόμη μεγάλο χρονικό διάστημα που θα βρισκόταν στα... πιτς, λόγω του τραυματισμού του, αλλά η διακοπή των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, σημαίνει ότι θα μπορούσε να προλάβει μέρος της εφετινής σεζόν, κάτι που εξαρτάται από το πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα στην LaLiga.

Ο επιθετικός των «μερένγκες» τραυματίστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου στην ήττα της ομάδας του από τη Λεβάντε, έχοντας επιστρέψει στη δράση μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα μετά από τρεις μήνες απουσίας.

«Γνωρίζω ότι πάει καλά η αποθεραπεία του. Δεν απέχει μακριά από το να αρχίσει και πάλι το τρέξιμο και δεν υπάρχουν επιπλοκές» υποστήριξε ο Μαρτίνες σε συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου.

«Όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση, αλλά πάντα ελπίζεις ότι όλα θα πάνε καλά και στις επόμενες τέσσερις πέντε εβδομάδες που ακολουθούν χωρίς επιπλοκές και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξαν», συνέχισε ο Μαρτίνεθ.

«Γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Ήμασταν επίσης τυχεροί, βέβαια, που η εγχείρηση έγινε πριν το ξέσπασμα του κορονοϊού. Διαφορετικά δεν θα ήταν σε θέση να ταξιδέψει ή, να δεχτεί θεραπεία, εκτός Μαδρίτης. Έχω ένα θετικό προαίσθημα ότι ο Εντέν θα επιστρέψει σύντομα»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ