Ημιτελικοί σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ

Τα σενάρια για το Champions League και το Europa League καλά κρατούν, με την UEFA φυσικά να θέλει να ολοκληρωθούν κανονικά οι δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ημιτελικοί σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ

Τα σενάρια για το Champions League και το Europa League καλά κρατούν, με την UEFA φυσικά να θέλει να ολοκληρωθούν κανονικά οι δύο διοργανώσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα γράφονται στο εξωτερικό, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμη και της διεξαγωγής των ημιτελικών των δυο διοργανώσεων – όταν φυσικά φτάσουμε στην τετράδα – στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους τελικού των Champions League, Europa League.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο εξωτερικό είναι μια πρόταση που εξετάζεται σοβαρά και θα συζητηθεί ανάμεσα στην UEFA και τις ομοσπονδίες.

Σύμφωνα με τη «Mirror» θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι ημιτελικοί των δύο διοργανώσεων μέσα σε ένα πενθήμερο σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανσκ, στις πόλεις δηλαδή που θα γίνουν και τελικοί!

Θυμίζουμε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τις 55 ομοσπονδίες που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, θέτοντας επί τάπητος το μέλλον της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι μόνο το Champions League και το Europa League αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά και τι θα γίνει με τα εθνικά πρωταθλήματα.

Για την ώρα αυτό που φαίνεται είναι πως το Champions League και το Europa League είναι πιθανό να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο και να πέσει η σεζόν ουσιαστικά στα τέλη του μήνα.

Έτσι όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο τελικός του Champions League αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου και του Europa League τρεις ημέρες αργότερα.

Όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τη φάση των ομίλων, είναι απίθανο να ξεκινήσουν πριν από τα τέλη Οκτωβρίου.