Χάρισαν τους μισθούς τους στη Ρόμα

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της Ρόμα αποφάσισαν να χαρίσουν τους μισθούς τεσσάρων μηνών προκειμένου να βοηθήσουν με αυτή την ενέργεια τους τον σύλλογο.

Χάρισαν τους μισθούς τους στη Ρόμα

Οι στιγμές που βιώνουν όλοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και όχι μόνο είναι αρκετά δύσκολοι, αφού το lockdown έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σε αυτή την κατηγορία φυσικά ανήκει και η Ρόμα, όμως, οι ποδοσφαιριστές της και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να μην λάβουν τους μισθούς των επόμενων τεσσάρων μηνών προκειμένου να ανταπεξέλθει ο σύλλογος στις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Θυμίζουμε πως η Serie Α έχει κατεβάσει ρολά από τις 9 Μαρτίου και παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Οι "τζιαλορόσι" έκαναν γνωστή την απόφαση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου με ανακοίνωση τους.

Με αυτόν τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές βοηθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα των υπαλλήλων και να διασφαλιστούν οι μηνιαίες απολαβές τους.

«Πάντοτε μιλάμε για την ενότητα που επικρατεί στη Ρόμα και ο εθελοντισμός να "κοπεί" ο μισθός των παικτών, προπονητικού τιμ και του προσωπικού για το υπόλοιπο της περιόδου αποδεικνύει ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Ρόμα, Γκουίντο Φιένγκα.