Μάντσεστερ Σίτι: Επένδυση με τον 16χρονο Αγκιλάρ από το Περού

Σε συμφωνία με την Αλιάνζα Λίμα για την απόκτηση του Κλάιφερτ Αγκιλάρ ήρθε η Μάντσεστερ Σίτι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Περού. Πότε θα ενταχθεί στους «Πολίτες» ο πιτσιρικάς αμυντικός.

Μάντσεστερ Σίτι: Επένδυση με τον 16χρονο Αγκιλάρ από το Περού

Ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ποδοσφαίρου του Περού «έκλεισε» η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Αλιάνζα Λίμα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κλάιφερτ Αγκιλάρ.

Η μεταγραφή του μόλις 16χρονου αμυντικού στο αγγλικό κλαμπ επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα από τη νυν ομάδα του, η οποία ανακοίνωσε διαδικτυακά τη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Σύμφωνα με το «ντιλ», ο Αγκιλάρ θα ενταχθεί στο δυναμικό της Σίτι όταν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια, ήτοι στις 5 Μαΐου του 2021.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Νοέμβριο και είχε συμμετοχή στον (χαμένο) διπλό τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στη Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά ήδη 9 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα!

«Το να πάω στη Σίτι, είναι κάτι τεράστιο για την καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που με θέλουν. Στόχος μου είναι να γίνω αναντικατάστατο στέλεχος της πρώτης ομάδας», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αγκιλάρ, ο οποίος θα αποφέρει και ποσοστό μεταπώλησης στην Αλιάνζα Λίμα.