Πώς μένει στην Ανόρθωση ο Μανθάτης, τι γίνεται με τον Άρη

Βρέθηκε η φόρμουλα για να βγάλει τη σεζόν στην Ανόρθωση ο Γιώργος Μανθάτης. Τι ισχύει για το ενδιαφέρον του Άρη για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Πώς μένει στην Ανόρθωση ο Μανθάτης, τι γίνεται με τον Άρη

Με 18 συμμετοχές και δύο ασίστ η προσφορά του Γιώργου Μανθάτη στην Ανόρθωση δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αντίθετα στη "Μεγάλη Κυρία" είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον εξτρέμ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Στον Τιμούρ Κετσπάγια έχει αποδειχτεί χρήσιμος ο ποδοσφαιριστής, αλλά είχαν την αγωνία τους αν θα μπορέσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους έως το τέλος της σεζόν που έχει διακοπεί. Ο Μανθάτης την τρέχουσα σεζόν έπαιρνε θέση στη λίστα Β', αλλά από την επόμενη σεζόν θα πιάνει θέση στη λίστα Α'.

Αυτό σημαίνει ότι λόγω του μεγάλου ρόστερ της Ανόρθωσης υπήρχε θέμα μήπως δεν καταφέρει να τελειώσει τη σεζόν στην Ανόρθωση. Το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο απασχόλησε τη FIFA και υπήρξε απόφαση προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των πρωταθλημάτων που θα καταφέρουν οι χώρες να τα συνεχίσουν αποφασίστηκε πως όσοι παίκτες έχουν συμβόλαιο με μια ομάδα για τη σεζόν 2019-2020 θα παραμείνουν κανονικά στις ομάδες τους μέχρι να λήξει η σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα ο Μανθάτης θα μείνει στην Ανόρθωση για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το θέμα είναι τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Αυτό που προκύπτει από την Κύπρο είναι πως δύσκολα ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη "Μεγάλη Κυρία". Και κάπου εδώ προκύπτει το ενδιαφέρον του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φέρεται να έχει στο… μάτι τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2021 με την ομάδα του Πειραιά. Το πιθανότερο είναι πως την επόμενη σεζόν δεν θα μείνει στην Ανόρθωση και ο Άρης καραδοκεί για να πάρει τον παίκτη που δύσκολα θα διεκδικήσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.