Λαουρέν: «Πέταξα μπουκάλι στον Ανρί γιατί μου έκανε χειρονομία»

Ο Λαουρέν αποκάλυψε στο "Athletic" ένα επεισοδιακό σκηνικό που είχε με τον Τιερί Ανρί στο Ριαθόρ κόντρα στη Λα Κορούνια.

Λαουρέν: «Πέταξα μπουκάλι στον Ανρί γιατί μου έκανε χειρονομία»

Μια παλιά, περίεργη και επεισοδιακή ιστορία αποκάλυψε στο “Athletic” ο Λαουρέν, ο επί χρόνια (2000-07) δεξιός μπακ της Άρσεναλ. Ο Καμερουνέζος λοιπόν θυμήθηκε τη βραδιά που ο Τιερί Ανρί του έκανε άσεμνη χειρονομία και εκείνος του πέταξε ένα μπουκάλι.

Πως έχει η ιστορία; Η Άρσεναλ έπαιζε στο Ριαθόρ κόντρα στη Λα Κορούνια και ο Λαουρέν στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πάσα στον Ανρί που του είχε ζητήσει αλλά προτίμησε μια μακρινή μπαλιά. Ο Γάλλος σταρ αντέδρασε και του έκανε μια χειρονομία.

«Σκέφτηκα 'τι στο καλό κάνει'. Ήμασταν ζωντανά στην τηλεόραση, σε αγώνα Champions League, στην Ισπανία και όλη η οικογένεια και οι φίλοι μου τον είδαν να κάνει αυτή τη χειρονομία. Σκέφτηκα 'αυτός ο τύπος δεν με ξέρει'. Είμαι πολύ ήσυχος και ταπεινός, αλλά αν μου πατήσεις το λάθος κουμπί, τότε δεν με νοιάζει να τα βάλω με τον καθένα. Τρελάθηκα…, σχολίασε αρχικά ο Λαουρέν στο «Athletic» και συνέχισε…

«Στο ημίχρονο, περίμενα να μπουν όλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια και όταν μπήκε ο Ανρί έπιασα ένα μπουκάλι και του το πέταξα, με αποτέλεσμα να σπάσω έναν καθρέφτη. Σχεδόν διέλυσα τα αποδυτήρια. Ήθελα να τον πλακώσω, αλλά δεν το έκανα γιατί χωρίς εκείνον δεν θα νικούσαμε. Φώναζα σε όλους να σκάσουν και στα αποδυτήρια επικρατούσε νεκρική σιγή. Όλοι ήταν έκπληκτοι και αναρωτιόνταν 'γιατί αυτός ο τύπος συμπεριφέρεται έτσι στον Τιερί Ανρί;' Ήμασταν όλοι ανταγωνιστικοί παίκτες με φιλοδοξίες».