Ριμπερί: «Όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν την ουλή μου»

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε στα παιδικά του χρόνια λόγω της ουλής στο πρόσωπό του.

Ριμπερί: «Όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν την ουλή μου»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Φρανκ Ριμπερί, αναφορικά με το τροχαίο που είχε σε ηλικία 2 ετών, τα σημάδια στο πρόσωπό του, αλλά και όλες τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε.

Ο 37χρονος μέσος μιλώντας στο «Canal+ Sport» για τα παιδικά του χρόνια, εξομολογήθηκε τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε, λόγω της αντιμετώπισης του κόσμου και δήλωσε πως παρ΄ότι υπέφερε δεν πήγε σε μια γωνιά να κλάψει.

«Μου έδωσε χαρακτήρα και δύναμη. Όταν είσαι παιδί και έχεις ένα σημάδι σαν αυτό, δεν περνάς καλά. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια που κάνουν… Η οικογένειά μου υπέφερε», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος και συνέχισε: «Με κοιτούσαν κάποιοι και έλεγαν “Δες τι έχει στο πρόσωπό του, δες το κεφάλι του. Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι τόσο άσχημο”.

Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε. Όχι επειδή ήμουν καλός άνθρωπος ή επειδή το όνομά μου είναι Φρανκ, ούτε επειδή ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν γονείς άλλων παιδιών, ήταν οδυνηρό. Ποτέ δεν πήγα σε μια γωνία να κλάψω, παρότι υπέφερα».