Μανωλάς: «Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επιστρέψουμε»

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίστηκε πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση, όταν φυσικά ληφθεί τέτοια απόφαση. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Νάπολι μίλησε ακόμη για τη δική του παρουσία, τον κόουτς Γκατούζο και τη σχέση τους.

Μανωλάς: «Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επιστρέψουμε»

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίστηκε πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση, όταν φυσικά παρθεί τέτοια απόφαση. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Νάπολι μίλησε ακόμη για τη δική του παρουσία, τον προπονητή του Τζενάρο Γκατούζο και τη σχέση τους.

Ο Μανωλάς μίλησε στο Radio Kiss Kiss της Νάπολης και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τεράστια θέληση να επιστρέψουμε στη δουλειά και στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μάς ζητηθεί να το κάνουμε. Έχουμε προπονηθεί τόσο καιρό στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας στο σπίτι με τα προγράμματα που μας έδωσε η ομάδα. Όταν με το καλό επιστρέψουμε, θα δείξουμε πόσο έτοιμοι και διψασμένοι είμαστε για νίκες».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα σημείωσε:

«Αισθάνομαι πολύ ώριμος ως ποδοσφαιριστής, όμως μπορώ να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ και δουλεύω για να το πετύχω αυτό. Είναι κρίμα που σταματήσαμε με αυτό τον τρόπο, γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη σεζόν μου. Αν κρίνω τον εαυτό μου, θα κρατήσω για εμένα ό,τι πιστεύω. Ως ίνδαλμα έχω τον θείο μου, έναν σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Όσο για το κλίμα στα αποδυτήρια και για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας Τζενάρο Γκατούζο, σχολίασε:

«Μιλάω συχνά με τον προπονητή, έχουμε ίδιο χαρακτήρα. Έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Μεταξύ των παικτών θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας ηγέτης, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Έτσι χτίζονται οι δυνατές ομάδες».