«Στα ραντάρ της Ρόμα ο Παπασταθόπουλος»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα φέρεται να έχει μπει ο στόπερ της Άρσεναλ Σωκράτης Παπασταθόπουλος σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

«Στα ραντάρ της Ρόμα ο Παπασταθόπουλος»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο 31χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ, έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 με τους «κανονιέρηδες», ωστόσο δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα το καλοκαίρι.

Άρσεναλ: Ο Παπασταθόπουλος στη «μαύρη λίστα» του Αρτέτα

Άλλωστε, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» πρόσφατα σε δημοσίευμά της είχε κάνει λόγο πως ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στην «μαύρη λίστα» του Μικέλ Αρτέτα, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όταν είχε ερωτηθεί για το μέλλον του πριν από κάποιες μέρες, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Tι είπε ο Παπασταθόπουλος για το μέλλον του - Οι προϋποθέσεις για μεταγραφή

Μία ομάδα που εμπλέκουν οι Ιταλοί σχετικά με το μέλλον του Παπασταθόπουλου, είναι η Ρόμα η οποία φαίνεται να τον έχει στα ραντάρ της. Να σημειωθεί, ότι ο Παπασταθόπουλος, έχει την εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μίλαν και Τζένοα αντίστοιχα.