«Hurriyet»: «Πρόταση στον Γκεντιάν Σελμάνι ο Ολυμπιακός!» (vid)

H ιστοσελίδα της «Hurriyet» αναφέρει ότι ο Αλβανός τερματοφύλακας της τουρκικής Μενέμενσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι, έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός!

«Hurriyet»: «Πρόταση στον Γκεντιάν Σελμάνι ο Ολυμπιακός!» (vid)

Τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει λόγω της πανδημίας με τον κορονοϊό, δίνοντας πρόσφορο έδαφος στα μεταγραφικά σενάρια να αναπτυχθούν και να διαδοθούν.

Σύμφωνα με ένα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της «Hurriyet» ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα της τουρκικής Μενέμενσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι.

Ο Σελμάνι ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της Μενέμενσπορ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και βοήθησε με τις αποκρούσεις την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτός ήταν ο λόγος που, όπως γράφει η «Hurriyet», έχει δεχθεί προσφορές από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

«Για τον Σελμάνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μενέμενσπορ για έναν ακόμη χρόνο, ενδιαφέρονται οι ομάδες Μπολόνια, Ολυμπιακός, Σπαρτάκ Μόσχας, Κράσνονταρ και Ζόρια (Ουκρανία)» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο προπονητής του Τσενκ Λαλέτσι μιλά με καλά λόγια για την αξία του: «Είναι πολύ ταλαντούχος και πειθαρχημένος. Είναι πολύ φυσικό να έχουμε προσφορές. Αλλά τώρα η προτεραιότητά μας είναι να απαλλαγούμε από τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο», δήλωσε.

Ο Σελμάνι εντάχθηκε στη Μενέμενσπορ από τη Λάτσι της Αλβανίας στην αρχή της σεζόν και είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του.

Δείτε τον Γκεντιάν Σελμάνι σε δράση