Το #Μένουμε σπίτι του Γιάγια Τουρέ! (pic)

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Γιάγια Τουρέ δήλωσε την υποστήριξή του στον ΠΟΥ και στην καμπάνια του για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

 

Το #Μένουμε σπίτι του Γιάγια Τουρέ! (pic)

Μέσω του λογαριασμού στο στο twitter ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε την υποστήριξή του στον Παγκόσμο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος βάλλεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την αμερικανική κυβέρνηση ως υπεύθυνος για την εξάπλωση της πανδημίας αλλά και για αναπαραγωγή εσκεμμένης παραπληροφόρησης από κινεζικής πλευράς).

Ο Ιβοριανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού εστίασε στη σημασία παραμονής του κόσμου στα σπίτια του, όπως συνιστά ο ΠΟΥ για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Γνωστός για τη φιλανθρωπική δράση του στην ήπειρό του και την Αγγλία, ο τέσσερις φορές καλύτερος παίκτης της Αφρικής και πρώην άσος των Μονακό, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Qingdao Huanghai πέρσι «τιτίβισε»:

«Υποστηρίζω τον ΠΟΥ και την καμπάνια #Υγιείς_στο_σπίτι για να βοηθήσουμε την καταπολέμηση του CoVid-19. Ας είμαστε ενεργοί, ας τρώμε υγιεινά και να προστατεύουμε την πνευματική μας υγεία. Να ‘στε δυνατοί, ασφαλείς και υγιείς».

Η ανάρτηση συνοδεύεται με τον ίδιο πάνω σε διάδρομο γυμναστικής.

Τις προάλλες ο Αφρικανός είχε αναρτήσει υπέρ του εθνικού συστήματος υγείας της Αγγλίας.