Καναβάρο: «Ονειρεύομαι να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα όπως η Νάπολι»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία και να αναλάβει μία μέρα την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, εξέφρασε ο Φάμπιο Καναβάρο. 

Καναβάρο: «Ονειρεύομαι να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα όπως η Νάπολι»

Ο Φάμπιο Καναβάρο αποτελεί... γέννημα θρέμμα της Νάπολι και ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός που είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης του, εξέφρασε το όνειρό του μία μέρα να προπονήσει τους «παρτενοπέι».

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως ονειρέυεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να κάτσει στον πάγκο της Νάπολι, αλλά και να γίνει σύμβολο για τους φιλάθλους του συλλόγου.

Ο Φάμπιο Καναβάρο δήλωσε λοιπόν: «Άρχισα να προπονώ ομάδες πριν από πέντε χρόνια. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα προπονήσω μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως η Νάπολι. Ειχα την τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικούς προπονητές όλα αυτά τα χρόνια κι ελπίζω να έχω μάθει κάτι από αυτούς.

Τη μέρα που θα επιστρέψω στην Ευρώπη, θεωρώ πως θα είμαι έτοιμος. Μου λείπει η Νάπολι. Εφυγα όταν ήμουν 21 ετών αλλά δέθηκα πολύ. Εχω ζήσει σε πολλές και διαφορετικές πόλεις αλλά καμία δεν ήταν όπως η πόλη της Ιταλίας. Από μικρό παιδί, ονειρεύομαι να γίνω ένα σύμβολο για τους φιλάθλους της ομάδας».