Ο Βιεϊρά δώρισε 250 τάμπλετ σε ηλικιωμένους στη Νίκαια της Γαλλίας

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο προπονητής της Νις, Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος δώρισε 250 τάμπλετ σε ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε δομές της Νίκαιας.

Ο Βιεϊρά δώρισε 250 τάμπλετ σε ηλικιωμένους στη Νίκαια της Γαλλίας

Την αξία του Πατρίκ Βιεϊρά ως ποδοσφαιριστή όταν αυτός ακόμα βρισκόταν στους αγωνιστικούς χώρους τη γνωρίζαμε και πλέον ο Γάλλος δείχνει και την αξία του ως άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και νυν προπονητής της Νις έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς θέλησε από τη μεριά του να βοηθήσει όσους πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να δωρίσει 250 τάμπλετ σε ισάριθμους ηλικιωμένους, οι οποίοι φιλοξενούνται σε τέσσερις δομές στη Νίκαια της Γαλλίας. Η παραπάνω κίνηση του Βιεϊρά αναγνωρίστηκε από τον δήμαρχο της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Κάθε πράξη ευγένειας, οποιουδήποτε κινητοποιείται, είναι πολύτιμη για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Στην αλληλεγγύη είμαστε πάντα πιο δυνατοί και ευχαριστώ τον Πατρίκ Βιεϊρά και τη Νις για τη γενναιοδωρία τους.

Αυτή η δωρεά είναι συνέχεια αυτού που θέλαμε να επιτύχουμε, έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να διατηρήσουν την επαφή με τις οικογένειές τους και να περιοριστεί η απομόνωση των ηλικιωμένων κατά τη διάρκεια της καραντίνας».