Μπρέσια: «Αν υποβιβαστούμε για να σώσουμε το ποδόσφαιρο, θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι»

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί η ομάδα του στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν λόγω του κορονοϊού και ξεκαθαρίζει ότι θα δεχτεί ακόμα και τον υποβιβασμό της.

Μπρέσια: «Αν υποβιβαστούμε για να σώσουμε το ποδόσφαιρο, θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι»

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στο Καμπιονάτο. Ο ισχυρός άντρας του ιταλικού συλλόγου επιμένει στην απόφασή του να μην κατεβάσει την ομάδα του στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα με τον κορονοϊό και τόνισε, μάλιστα, ότι είναι έτοιμος να αποδεχτεί ακόμα και τον υποβιβασμό της!

«Η FIFA και η ιταλική Ομοσπονδία επιθυμούν να τελειώσει το πρωτάθλημα την ώρα που γινόμαστε μάρτυρες μιας τραγωδίας. Κατοικώ στη Μπρέσια και αντικρίζω πράγματα που κανένας δεν θα ήθελε να δει. Φοβάμαι να πάω μέχρι τον κήπο μου, να βγω μια βόλτα να περπατήσω. Γι' αυτό εκνευρίζομαι περισσότερο», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια επεσήμανε: «Αν πρέπει να υποβιβαστεί η Μπρέσια προκειμένου να σώσουμε το ποδόσφαιρο, θα το δεχτώ και θα πάμε στην δεύτερη κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Ο κόσμος κρύβεται πίσω από τα οικονομικά του προβλήματα. Οι παίκτες πληρώνονται για να δίνουν αγώνες στο γήπεδο, όχι να κάνουν προπονήσεις».

Κλείνοντας ο Μάσιμο Τσελίνο είπε: «Πως είναι δυνατόν να κάνουμε σκέψεις για να ξεκινήσει η νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο χωρίς μια μέρα διακοπών; Οι παίκτες θα τραυματιστούν, χρειάζονται κατάλληλη προετοιμασία. Δεν γίνεται να αναγκάζονται να παίζουν τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα μόνο και μόνο για να τελειώσει η σεζόν».