Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Φοντέ Καμαρά

Ο Φοντέ Καμαρά έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό, αλλά έχει ελάχιστες συμμετοχές. Τι σχέδιο έχουν στο μυαλό τους οι Πειραιώτες και ποιος τον πιστεύει.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Φοντέ Καμαρά

Μετά το τέλος του περσινού Κόπα Άφρικα ο Ολυμπιακός έφερε άρον άρον στην Ελλάδα τον Φοντέ Καμαρά για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Πρόκειται για ακόμα ένα «λαβράκι» του Φρανσουά Μοντέστο, το οποίο στη συνέχεια παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Γκαζελέκ Αζαξιό για να πάρει παιχνίδια.

Πρόκειται για την ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Ουσεϊνού Μπα και από την οποία πήρε ο Ολυμπιακός και τον Φοντέ Καμαρά. Εκεί τον άφησε για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να δοκιμαστεί το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι βλέποντας κανείς τις συμμετοχές του Καμαρά θα διαπιστώσει ότι ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει παίξει σε μόλις οκτώ παιχνίδια. Αυτό έχει συμβεί για δύο λόγους και για τον παίκτη υπάρχει καλή άποψη στο μεγάλο λιμάνι και ειδικά από τον Μοντέστο.

Πρώτα απ' όλα η Γκαζελέκ Αζαξιό είναι μία ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα. Πέρσι υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία και είναι προτελευταία στη βαθμολογία οδεύοντας φουλ για νέο υποβιβασμό. Η Γκαζελέκ έχει αρκετά θέματα και ο Καμαρά μέσα σε όλο αυτό που γίνεται δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός απ' όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό που τον άφησε εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Μάλιστα είχε βρεθεί και στην Ελλάδα ο Καμαρά για να κάνει αποθεραπεία. Στο λιμάνι σκέφτονται πολύ σοβαρά να του δώσουν ευκαιρία το καλοκαίρι.

Δεν είναι εύκολο αυτό λόγω του πιεσμένου προγράμματος, αλλά από την άλλη υπάρχει πίστη στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και στον Ολυμπιακό θέλουν να του δώσουν μία ευκαιρία.