Δέχθηκε απειλές θανάτου ο Κάριους μετά τον τελικό Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γερμανός τερματοφύλακας Λορίς Κάριους μίλησε στην "Bild" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις απειλές θανάτου προς το πρόσωπό του μετά τον τελικό της Λίβερπουλ με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2018. 

Δέχθηκε απειλές θανάτου ο Κάριους μετά τον τελικό Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λορίς Κάριους στον τελικό του Champions League το 2018 ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποδειχθεί σε αρνητικό παράγοντα για το σύνολο του Μέρσεϊσαϊντ καθώς υπέπεσε σε σημαντικά λάθη και αποτέλεσμα η Ρεάλ να επικρατήσει με 3-1 και τελικά να κατακτήσει την κούπα.

Περίπου δύο χρόνια μετά, ο Γερμανός γκολκίπερ που αγωνίζεται πλέον δανεικός στη Μπεσίκτας, παραχώρησε συνέντευξη στη "Bild" και αναφέρθηκε στις απειλές θανάτου που δέχτηκε μετά από αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πορτιέρε ανέφερε: "Επρόκειτο για ανθρώπους που μου έστελναν ανώνυμα και δεν έδειχναν τα πρόσωπά τους. Αν με δουν δίπλα τους, θεωρώ ότι δεν θα ανοίξουν το στόμα τους".

Υποστήριξε επίσης πως οι παίκτες γενικότερα λαμβάνουν αρκετά εχθρικά μηνύματα στα σόσιαλ μίντια: "Αν καθίσεις να τα διαβάσεις, δεν θα μπορείς να κοιμηθείς δύο μέρες. Είναι τρελό ότι βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και σε προσβάλει. Αυτόν που έρχεται στο γήπεδο και πληρώνει για να σε δει, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις αν σφυρίξει εναντίον σου. Αν όμως υπάρχουν προσωπικές προσβολές ή απειλές θανάτου, το όριο υπερβαίνει κατά πολύ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λορίς Κάριους.