Νέβιλ: «Ο Φέργκιουσον δεν έκανε ποτέ αρχηγό τον Κριστιάνο για να αποφύγει τα προβλήματα»

Στην αποκάλυψη γιατί ο Φέργκιουσον δεν έδωσε το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, προχώρησε ο παλιός αρχηγός της Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ.

 

Νέβιλ: «Ο Φέργκιουσον δεν έκανε ποτέ αρχηγό τον Κριστιάνο για να αποφύγει τα προβλήματα»

Ο Γκάρι Νέβιλ ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρhσε στην αποκάλυψη ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεν έκανε ποτέ «αρχηγούς » τους Κριστιάνο Ρονάλντο,Φέρντιναντ και Ρούνεϊ για να αποφύγει τα προβλήματα στα αποδυτήρια.

«Τραυματίστηκα πολύ μετά από ένα χρόνο ως αρχηγός και αυτό ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα. Ένιωσα ότι δεν συνέβαλα όπως έπρεπε. Πήγα να μιλήσω στον Σερ Άλεξ και του είπα: ‘Δεν νιώθω ότι αξίζω να διατηρήσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αυτή η ομάδα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο όπου δεν μπορώ να ανταγωνιστώ’.

Απάντησε: ‘Θα κρατήσεις το περιβραχιόνιο. Εσύ και ο Γκιγκς. Εάν το δώσετε στους Ρονάλντο, Ρούνεϊ, Βίντιτς ή Φέρντιναντ, θα προκαλέσει προβλήματα’. Νομίζω ότι ο Γκιγκς κι εγώ μείναμε με το περιβραχιόνιο για άλλα τρία ή τέσσερα χρόνια για να διατηρήσουμε την ενότητα στα αποδυτήρια. Ήμασταν ένα είδος αστυνομίας. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πίστευε ότι η ομάδα ήταν πάντα πάνω από όλα», δήλωσε ο Γκάρι Νεβίλ, μιλώντας στο Sky Sports.